Tündérkert Hotel Noszvaj

Tündérkert Hotel Noszvaj

Noszvaj, Dobó István utca 10. tunderkerthotel.hu
Mi visszatérő vendégek vagyunk , 2 napja jöttünk haza . Csak pozitívan tudunk nyilatkozni a szállodáról . Kedvességük és vendég barát hozzá állásuk a maximumon van . Legközelebb visszük már az egész családot ! Addig is kivánunk jó egészséget és jó munkát a szálloda dolgozóinak :-) Mariann&Viktor

Mariann&ViktorRomantikus utazás2024. április 25.

Kiemelt ajánlatok

Minden ajánlat
Mesés pihenés Noszvajon
Ne habozzon, foglaljon most akciós áron, és élvezze a szállodánk nyújtotta kényelmet és minőségi szolgáltatásokat félpanziós ellátással.
kezdőár:
12 975 HUF / fő / 1 éj -től
Last minute árak - Elbűvölő élmények a Tündérkert Hotelben
Fedezze fel ezt a rejtett gyöngyszemet Noszvaj szívében, Magyarországon - a Tündérkert Hotelt. Bájos szállodánk varázslatos menedéket kínál buja kertekkel és a Bükk-hegység nyugodt szépségével körülvéve.
kezdőár:
13 175 HUF / fő / 1 éj -től
Hosszabb idő, kevesebb ár! 4 éj félpanzióval
kezdőár:
13 550 HUF / fő / 1 éj -től
Tündéri tavaszi csomag
Töltse pihenését a Tündérkert Hotel Noszvaj-ban! Családias hangulattal várjuk Önöket csodálatos természetközeli környezetben.
kezdőár:
15 225 HUF / fő / 1 éj -től

Leírás

A noszvaji Tündérkert Hotel, kedvező szobaárakkal, kisgyerekes családoknak és romantikára vágyó pároknak szóló ajánlatokkal, páratlan szépségű, buja zöld arborétummal, kellemes felfrissülést nyújtó fürdőházzal, számtalan színes turisztikai programlehetőséggel, történelmi környezetben várja az aktív, sportos pihenésre váró vendégeit a bűbájos falucska Noszvaj közepén. A vintage stílusú hotel a De la Motte Kastély parkjában az aktív pihenést kedvelő családok kedvenc szállodája

Vendégvélemények

Mi visszatérő vendégek vagyunk , 2 napja jöttünk haza . Csak pozitívan tudunk nyilatkozni a szállodáról . Kedvességük és vendég barát hozzá állásuk a maximumon van . Legközelebb visszük már az egész családot ! Addig is kivánunk jó egészséget és jó munkát a szálloda dolgozóinak :-) Mariann&Viktor
Mariann&Viktor Romantikus utazás 2024. április 25.
Gyönyörű környezetben tökéletes kiszolgálásban részesültünk.Szívesen ajánlom barátaimnak!!Üdv:Kissné
Kiss Gyuláné Barátokkal utazás 2024. április 23.
Kellemes Húsvéti ünnepet töltöttünk a szálláson, nagyon pihentető volt, igazi kikapcsolódás és a környéken rengeteg a látnivaló, felfedezni való. A szokásos kicsit szűkös a zuhanyzó, de még épp befértünk. :) A személyzettel is meg voltunk elégedve.
Pihenni vágyó pár Családi utazás 2024. április 4.
Gyönyörű környezetben kellemes kikapcsolódás. A drapériák kiemelten tetszettek. Az ételek bőségesek, nem túl fűszeresek.
Beáta Romantikus utazás 2024. március 26.
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, az alkalmazottak nagyon kedvesek segítőkészek. Az ételek kiválóak, a szoba rendezett tiszta. Nem tudom milyen pozitívumot tudnék még írni de imádtunk ott lenni.
Korponai Mária Családi utazás 2024. március 21.
Kellemes környezet,remek ellátás, kedves, figyelmes személyzet! Nagyon jól éreztük magunkat! Igazi Tündérkert! Köszönjük!
Szóráthné Baski Krisztina Családi utazás 2024. március 17.

Házirend

Bejelentkezés: 14:00

Kijelentkezés: 10:00

NTAK regisztrációs szám: SZ22049306

NTAK szálláshely típus: Szálloda

Érdeklődés küldése - Tündérkert Hotel Noszvaj

Érkezés: *
Elutazás: *Éjszakák: ?
Felnőtt: *
Gyermekek: *
Gyermekek kora kijelentkezéskor: *
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail: *
Telefon: *
Egyéb információ, megjegyzés, kérdés:
Hotel & More Hűségprogram - a Hotel & More Holding törzsvendég programjának központi oldala