Hotel & More Hűségprogram

Nem kell tovább keresgélnie a legjobb árat szállodáinkba: regisztráljon a Hotel & More Hűségprogramba (csak 1 perc) és azonnal 5% kedvezménnyel, valamint garantáltan a legjobb áron foglalhat hozzánk és a Hotel & More többi szállodájába.

Még többet ÖnnekRegisztráljon a Hotel & More Hűségprogramba, és regisztráció után azonnal igénybe tudja venni a törzsvendégprogramunk nyújtotta előnyöket és kedvezményeket.

Foglalásaival ráadásul pontokat gyűjthet, amelyeket bármely Hotel & More által üzemeltetett szálloda honlapján, online foglalásakor elkölthet vagy akár „spórolhat” az azonnali kedvezményre jogosító csomagjaink valamelyikére.

Törzsvendégprogramunk a pontok adta kedvezményeken felül, a következő szolgáltatásokat biztosítja* a szállodák foglaltságának függvényében

  • korai érkezés vagy távozás
  • magasabb kategóriájú szoba kedvezményes áru igénybevétele
  • kártyaszinttől függő szobai bekészítés

*A kedvezmények igénybevételéhez keresse recepciós munkatársunkat.

Hogyan gyarapíthatja pontjait?Törzsvendég pontok gyűjtéséhez egyszerűen csak lépjen be saját Törzsvendég Fiókjába és indítsa el ajánlatkérését / foglalását a felületről. Más csatornán keresztül érkező foglalások után Kedvezményt és Törzsvendég pontokat nem áll módunkban felírni.

Törzsvendégprogramunk tagjai szállodáinkban minden saját szolgáltatásra* elköltött 10 Ft után 1 pont jóváírásra jogosultak.

*Közvetített szolgáltatások után nem jár törzsvendég pontfelírás.

Ezen pontok a következő üdülés alkalmával minimum 1 Ft-ot érnek, amelyek a számla végösszegének maximum 30%-ig használhatók fel.

A kedvezmény igénybevételére a törzsvendég kedvezményre jogosult személynek a jelenléte szükséges.

A Törzsvendég pontok folyamatos felhasználásán kívül lehetőség van százalékos engedményt biztosító kedvezménycsomagok megszerzésére is!

A bronz csomag 5% kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele a törzsvendég programra való regisztráció.

Az ezüst csomag 10% kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 80.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi (400 nap) 60.000 pont elérése és beváltása szükséges.

Az arany csomag 20%-os kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 120.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi (400 nap) 100.000 pont beváltása szükséges.

A platina csomag 30%-os kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 160.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi (400 nap) 140.000 pont elérése és beváltása szükséges.

A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe.

A pontok gyűjtésének és beváltásának feltétele a szálloda online felületén történő közvetlen foglalás, bármely közvetítőn (utazási iroda, online közvetítő) keresztül érkező foglalás után nem áll módunkban törzsvendég kedvezményt vagy pontfelírást jóváírni

A törzsvendég pontok a Hotel & More által üzemeltetett szállodákban gyűjthetőek és használhatók fel, az aktuális szállodák listáját a HM Hotels oldalon találhatják meg.

Amitől talán többet ér, mint gondolná  • Törzsvendég programunkat a saját email címével és jelszavával elérhető webáruháza segítségével veheti igénybe, foglalásait és pontjainak menedzselését is könnyedén intézheti ezen felületen
  • Mobiltelefonra elérhető applikáción keresztül is foglalhat a törzsvendég program keretein belül
  • Webáruházában a kedvezményeken kívül egyéb csak Önnek ajánlott csomagokat és szállodai szolgáltatásokat találhat
  • Folyamatosan bővülő partnerink szolgáltatásait is kedvezményesen veheti igénybe a webáruházon keresztül történő megrendeléseknél, bizonyos esetekben növelheti törzsvendég pontjainak számát
  • Figyelje akcióinkat, hiszen időszakonként pontjainak értéke megsokszorozódhatnak vagy akár egy-egy foglalás vagy szolgáltatás igénybevétele esetén extra pontokhoz juthat

SzállodáinkbanA Hotel & More Hűségprogram szállásfoglalásával gyűjthet pontokat.

Törzsvendégprogramunk tagjai szállodáinkban minden saját szolgáltatásra* elköltött 10 Ft után 1 pont jóváírásra jogosultak. Törzsvendég pontok gyűjtéséhez egyszerűen csak lépjen be saját Törzsvendég Fiókjába és indítsa el ajánlatkérését / foglalását a felületről. Más csatornán keresztül érkező foglalások után Kedvezményt és Törzsvendég pontokat nem áll módunkban felírni.

Tehát, ha Ön 12 000 Ft értékben foglal szállást valamelyik törzsvendég programban résztvevő szállodánkba a szálláshely honlapján, akkor foglalása után 1 200 pontot írunk fel az Ön pontgyűjtő számlájára.

A pontok felírása nem a foglalás pillanatában, hanem az elutazása után történik: rendszerünk ezután realizálja a foglalása után járó pontokat.

*Saját szállodai szolgáltatásnak minősül valamennyi szolgáltatás, amelyet a szálloda közvetlen módon, azaz nem harmadik személy bevonásával biztosít a vendég részére

Regisztráció

Hotel & More Hűségprogram - a Hotel & More Holding törzsvendég programjának központi oldala