Szintek bemutatása

Törzsvendég programunkban különböző szinteket, és a szintektől függően egyre nagyobb és nagyobb kedvezményeket lehet elérni :)

Ismerje meg a Service4You törzsvendég program szintjeit



Bronz



Bronz csomag - 5% kedvezmény!



A bronz csomag 5% kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele a törzsvendég programra való regisztráció.

Ezüst



Ezüst csomag - 10% kedvezmény!



Az ezüst csomag 10% kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 80.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi (400 nap) 60.000 pont elérése és beváltása szükséges.

Arany



Arany csomag - 20% kedvezmény!



Az arany csomag 20%-os kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 120.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi (400 nap) 100.000 pont beváltása szükséges.

Platina



Platina csomag - 30% kedvezmény!



A platina csomag 30%-os kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 160.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi (400 nap) 140.000 pont elérése és beváltása szükséges.



Hotel & More Hűségprogram - a Hotel & More Holding törzsvendég programjának központi oldala