Hotel Lővér Sopron

Hotel Lővér***superior Sopron

Sopron, Várisi út 4. hotellover.hu
Egy hétvégét töltöttünk férjemmel kettesben. Kedves személyzet, változatos, ízletes ételek, tiszta környezet. Ár- érték arányban kiváló. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos, hogy jövünk még.

Nagy ZsuzsaRomantikus utazás2024. április 27.

Kiemelt ajánlatok

Minden ajánlat
Tavaszi pezsgés
kezdőár:
16 450 HUF / fő / 1 éj -től
Senior csomag örökifjaknak
Élvezze a csendet, a reggeli madárcsicsergést a Lőverek fenyvesei között. Minden nap egy kis séta a közeli erdei utakon, csobogás a pezsgőfürdőben, - és megfiatalodva tér haza Sopronból!

Kedves vendégeink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ajánlatot 55 év kor feletti vendégeink vehetik igénybe!
kezdőár:
16 900 HUF / fő / 1 éj -től
Familypark csomag
kezdőár:
21 900 HUF / fő / 1 éj -től
Lővér Termál Senior
Kedves vendégeink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ajánlatot 55 év kor feletti vendégeink vehetik igénybe.
kezdőár:
18 250 HUF / fő / 1 éj -től

Leírás

A szálloda a csend és nyugalom szigete, gyönyörű zöld környezetben a Soproni Természetvédelmi Terület közepén, mely speciális szubalpin klímájával tökéletes hely a szabadtéri sportok szerelmeseinek.

Tehet egy sétát a jól kiépített túraösvényeken, biciklizhet a gyerekekkel a biztonságos kerékpárutakon, átruccanhat a szomszédos Ausztriába, felfedezheti Sopront és a Fertő tó varázslatos vidékét - mely számtalan látnivalót és programot kínál - utána pedig lazíthat a jakuzziban, a szaunában, vagy lubickolhat a medencében.

Vendégvélemények

Egy hétvégét töltöttünk férjemmel kettesben. Kedves személyzet, változatos, ízletes ételek, tiszta környezet. Ár- érték arányban kiváló. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos, hogy jövünk még.
Nagy Zsuzsa Romantikus utazás 2024. április 27.
Csodálatos négy napot töltöttünk a hotelben. Nagyon tetszett az elhelyezkedése, hogy az erdőben van gyakorlatilag. Mindenki nagyon kedves volt, finomakat ettünk-ittunk. A levegő isteni, csendes, madárcsicsergéses, turistautak kezdő pontjánál található a hotel. Esetleg csak reggelivel is jó lenne ha igénybe lehetne venni. A környék gyönyörű, gyalog is remek útvonalakon be lehet járni. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve.
Edina Családi utazás 2024. április 8.
Nagyon kellemes környezetben található a szálloda. A matracok kényelmesek, a fürdőszoba tiszta. Az étkezésnél a választék bőséges, a minőséget folyamatosan ellenőrzik. Tökéletes kiinduló pontja túrának. A személyzet kedves.
Hekkelné Ildikó Családi utazás 2024. április 8.
A foglalás a viszonylag rövid idő ellenére is gördülékenyen ment. A szálloda dolgozói udvariasak, barátságosak voltak. Az ételek választékával és minőségével elégedettek voltunk. A tisztasággal is elégedettek voltunk.
Hegedüs László Családi utazás 2024. március 30.
Nagyon finomak az ételek, a személyzet kedves és segítőkész. Az árban a bőséges félpanzió is benne van és szombatonként egy élvezetes idegenvezetés a városban. A késői távozás opciót kérve nyertünk plusz egy napot, mert nem kellett már reggeli után elhagynunk a szobánkat, csak délután 3-kor. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos hogy máskor is eljövünk egy hosszabb-rövidebb pihenésre ide. :)
Gabriella Családi utazás 2024. március 25.
Tökéletes elhelyezkedésű és kellemesen retro hangulatú szálloda, ahol széleskörűek a szolgáltatások. Az ellátás szuper és kedves a személyzet. Többször voltunk már itt, és bármikor visszatérnénk, csak ajánlani lehet.
Molnár Edina Családi utazás 2024. március 24.

Házirend

Bejelentkezés: 15:00

Kijelentkezés: 10:00

NTAK regisztrációs szám: SZ23058914

NTAK szálláshely típus: Hotel

Érdeklődés küldése - Hotel Lővér***superior Sopron

Érkezés: *
Elutazás: *Éjszakák: ?
Felnőtt: *
Gyermekek: *
Gyermekek kora kijelentkezéskor: *
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail: *
Telefon: *
Egyéb információ, megjegyzés, kérdés:
Hotel & More Hűségprogram - a Hotel & More Holding törzsvendég programjának központi oldala