Fried Kastély Hotel Hotel Simontornya

Fried Kastély*** Hotel

Simontornya, Malom út 33. friedhotel.hu
A szobák felszereltsége kiválló. A reggeli-vacsora félpanziós ellátás minősége nagyon jó volt. Az ételek izletesek, felszolgálók kedvesek voltak. Az úszómedence hőmérséklete nekem kicsit alacsonyí volt. Nagyon kellemesen éreztük magunkat.

Hámori GyörgyBarátokkal utazás2024. április 29.

Kiemelt ajánlatok

Minden ajánlat
AKCIÓS kastélyélmény
Látogasson el kastélyszállodánkba és legyen részese egy varázslatos élménynek!
Félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal és gyönyörű környezettel várjuk Önöket.
kezdőár:
12 475 HUF / fő / 1 éj -től
Akciós napok
Akciós napok (2 éj)
Engedje meg, hogy egy varázslatos menedéket kínáljunk Önnek, ahol a természet öleli körül, és a friss levegő új energiával tölti fel. Szállodánk csodálatos lehetőséget kínál arra, hogy elmerüljön a természet harmóniájában és felüdülést találjon a mindennapok zajától.
kezdőár:
14 950 HUF / fő / 1 éj -től
Kedvező ajánlat
Foglalja le szállását most a Fried Hotelben, és élvezze a legjobb árakat és a kényeztető szállodai szolgáltatásokat. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, töltsön a Fried Hotelben élménydús és pihentető napokat!
kezdőár:
45518
Senior csomag
Senior csomag (2 éj)
Wellness hotelünk ingyenes transzfer szolgáltatással és apró figyelmességekkel kedvez örökifjú vendégeinknek! Ajánlatunkat kizárólag nyugdíjas vendégeink vehetik igénybe. Hozza magával unokáit is, akiket 2,99 éves korig Szállodánk ingyenesen vendégül lát a nagyszülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén!

Extra csomagtartalom:
  • 1x2000 kedvezményt biztosítunk 40 perces vagy 1x1000 Ft kedvezmény 20 perces masszázsainkból
kezdőár:
16 478 HUF / fő / 1 éj -től
Nyári csobbanás
A kültéri medencénkkel kiegészül a wellness részlegünk, ahol kedvére pancsolhatnak kicsik és nagyok. Egy kellemes bor a Panoráma Teraszunkon, esetleg egy jó limonádé a medence partján. Foglaljon most!
kezdőár:
53550

Leírás

Főúri kényelemben pihenheti ki magát! A Magyar Turizmus Minőségi Díjjal kitüntetett Fried Kastélyszálló Resort egész évben várja Önöket wellness-fitness szolgáltatásaival, kirándulás- és programlehetőségeivel, valamint speciális csomagajánlataival!

Vendégvélemények

A szobák felszereltsége kiválló. A reggeli-vacsora félpanziós ellátás minősége nagyon jó volt. Az ételek izletesek, felszolgálók kedvesek voltak. Az úszómedence hőmérséklete nekem kicsit alacsonyí volt. Nagyon kellemesen éreztük magunkat.
Hámori György Barátokkal utazás 2024. április 29.
Gyönyörű szobák, tisztaság, kedves, mosolygós, figyelmes személyzet, finom ételek, megfelelő választék. Most voltunk másodszor, de lehet, hogy nem utoljára! Nagyon jól éreztük magunkat!
Kacsorne Bányai Maria Családi utazás 2024. április 28.
Finom ételek és kedvesség.
Béla Romantikus utazás 2024. április 28.
Szép, rendezett, tiszta a hely. Jó, hogy a fűtést a szobában lehet szabályozni. A fürdőszoba tökéletes, különösen a kádban a csúszásgátló! A nagy medence lehetne melegebb 2 fokkal, és a lépcsőről 1 lépcsőfok a 60+-osoknak hiányzik. A melegvizes medence utolsó lépcsőfoka magas, figyelmeztetés, vagy lámpa jó lenne! A kertbe kellenének kicsi olcsó tájékoztató táblák, mert a térkép nem mindenkinek egyértelmű, Az étterem jóóóó, finomak a levesek és szaftos húsok. A személyzet nagyon kedves, figyelmes, segítőkész és szorgalmas! Pihennénk itt nyáron is pár napot!
Tóthné Ildikó Családi utazás 2024. április 28.
Kedves, figyelmes és segítőkész személyzet. Az ételek nagyon finomak voltak.
Kuti István Családi utazás 2024. április 28.
Remekül éreztük magunkat. Udvarias, korrekt kiszolgálásban volt részünk. Ár-érték arányban nagyon jó, így máskor is 3-4 havonta szívesen mennék oda 2-3 napra, akár hét közben is.
Bottlik Zoltán Romantikus utazás 2024. április 26.

Házirend

Bejelentkezés: 15:00

Kijelentkezés: 10:00

NTAK regisztrációs szám: SZ23061857

NTAK szálláshely típus: Szálloda

Érdeklődés küldése - Fried Kastély Hotel*** Hotel

Érkezés: *
Elutazás: *Éjszakák: ?
Felnőtt: *
Gyermekek: *
Gyermekek kora kijelentkezéskor: *
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail: *
Telefon: *
Egyéb információ, megjegyzés, kérdés:
Hotel & More Hűségprogram - a Hotel & More Holding törzsvendég programjának központi oldala